Vandenbempt over Union: “Ze mochten 3 keer tegen een zwakke tegenstander”

Vandenbempt over Union: “Ze mochten 3 keer tegen een zwakke tegenstander”

14-08-2023 19:26
13

Peter Vandenbempt deelt zijn mening over het huidige succes van Union SG. Union gaat aan kop in de Jupiler Pro League. Zowel Union als KAA Gent wisten alle eerste drie hun matchen te winnen. Vandenbempt vindt het enerzijds een goede start, maar volgens de analist is Union nog niet echt getest.

Vandenbempt vindt het een sterke prestatie van Union, maar volgens Vandenbempt is Union nog niet volledig getest dit seizoen. “Dat Union staat te pronken met 9 op 9 is tegelijk heel straf en ook niet al te straf. Ze zijn tot nu toe nog niet echt getest, ze mochten 3 keer speler tegen een zwakke tegenstander”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt geeft aan dat hij niet overtuigd is of het nu de kracht van Union was, of de zwakte van de opponenten. “Je kan dan ook zeggen dat die tegenstanders slecht waren omdat Union ze slecht liet spelen door hun hoge pressing en tempo. Maar die ploegen, Standard en Anderlecht, gaven ook in de andere wedstrijden nog geen blijk van grote vorm”, besluit Vandenbempt.