OFFICIEEL: Kompany haalt jonge Franse international Odobert naar Burnley

OFFICIEEL: Kompany haalt jonge Franse international Odobert naar Burnley

12-08-2023 14:43

De Premier League werd gisteren door Vincent Kompany en co op gang getrapt. Burnley ontving Manchester City in een reünie tussen Kompany en zijn voormalige ploeg. Burnley ging met 0-3 de boot in, maar heeft ondertussen al voor goed nieuws gezorgd. 

Burnley speelde zeker geen slechte eerste helft. De mannen van Kompany konden een aantal keer dreigen, ook al stond het na een handvol minuten al 0-1. Burnley speelde in de eerste 45 minuten met momenten goed voetbal en vooraan zag het er vaak vloeiend uit. Kompany wil echter zijn voorhoede nog meer aandikken. 

De voormalige Anderlecht-man haalt Wilson Odobert naar Turf Moor. De jonge Franse aanvaller heeft een vijfjarig contract getekend bij Burnley. ‘We zijn verheugd om de komst van Odobert van Troyes voor een niet nader genoemd bedrag te kunnen bevestigen’, lezen we op de site van de club.

Odobert is alvast tevreden met de kans. "Het project hier maakte me enthousiast, ik vond het echt leuk. De manager, het team, de stad. Ik hou er echt van en het is een heel goed project voor mij. Ik wil zoveel mogelijk spelen bij Burnley. Het zo goed mogelijk doen met het team, in het team blijven en zo goed mogelijk spelen voor de club."