Tavolieri over Liverpool, Lavia, Chelsea en Caicedo: ‘Meest rommelige situatie’

Tavolieri over Liverpool, Lavia, Chelsea en Caicedo: ‘Meest rommelige situatie’

12-08-2023 14:02

Chelsea en Liverpool blijken elkaar deze zomer recht in de ogen te kijken. The Reds en The Blues zitten allebei achter Moises Caicedo en Romeo Lavia aan en op dit moment is het echt onduidelijk waar beide spelers terecht zullen komen.

De Moises Caicedo-saga is misschien wel een van de gekste van de afgelopen tijd, en op de een of andere manier blijkt de situatie van Lavia te evenaren. Beide situaties lijken alvast sterk aan elkaar te hangen. Chelsea heeft het hoogste bod uitgebracht op Lavia, net als Liverpool op Caicedo, maar beide spelers lijken zich te willen aansluiten bij de club die het geld niet wil ophoesten.

Volgens Sacha Tavolieri is Lavia niet van gedachten veranderd sinds de komst van Chelsea, verwijzend naar het feit dat hij eerder had gemeld dat de middenvelder zich bij Liverpool wil aansluiten. Maar ondanks dat Lavia naar Liverpool wil, zijn er geen garanties dat hij op Anfield zal belanden en volgens Tavolieri is dit een van de meest rommelige transferscenario's die hij ooit heeft gezien.

Het is onmogelijk om te voorspellen waar Caicedo en Lavia terecht zullen komen, en het feit dat deze twee saga's tegelijkertijd plaatsvinden is moeilijk te bevatten. Zoals Tavolieri al zei, wordt het echt een rommeltje omdat er van alle kanten berichten komen over beide deals.