'Derde aanwinst PSV komt woensdag, Debast en Vranckx hoog op verlanglijst'

'Derde aanwinst PSV komt woensdag, Debast en Vranckx hoog op verlanglijst'

08-08-2023 22:21
3

PSV verwelkomt woensdag zijn derde versterking van deze transferzomer. Malik Tillman ondergaat de medische keuring, waarna hij op huurbasis overkomt van Bayern München. Zoals gemeld bedingen de Eindhovenaren ook een optie tot koop.

Volgens De Telegraaf, Sport1 en Sky Sport zijn de clubs er helemaal uit. Tillman heeft zijn contract in de Allianz Arena verlengd tot medio 2026, waardoor de Bundesliga-kampioen nu instemt met de huurtransfer. 

De 21-jarige aanvallende middenvelder reist woensdag naar Eindhoven voor de medische keuring en de deal af te ronden. PSV kan hem na de huurperiode voor vijftien miljoen euro definitief inlijven, weet De Telegraaf. Tillman is in het Philips Stadion de opvolger van Xavi Simons. Het afgelopen seizoen speelde de Amerikaanse international op huurbasis voor Rangers FC. In 43 officiële duels scoorde hij twaalf keer en gaf hij vijf assists.

Eerder zag PSV Charles De Ketelaere als de ideale opvolger van Xavi Simons, maar Atalanta Bergamo lijkt de beste papieren te hebben voor de handtekening van de Rode Duivel. 

Tillman is na Noa Lang en Ricardo Pepi de derde zomerse aanwinst van PSV. Zeno Debast en Aster Vranckx staan ook nog hoog op het verlanglijstje.