'Kane-deal lijkt op losse schroeven te staan: laatste bod van Bayern afgeslagen'

'Kane-deal lijkt op losse schroeven te staan: laatste bod van Bayern afgeslagen'

07-08-2023 16:01
1

Tottenham Hotspur heeft ook het derde en laatste bod van Bayern München op Harry Kane afgeslagen. Dat meldt The Athletic. Het is de vraag of de Bundesliga-grootmacht nog een nieuwe poging onderneemt.

Beide clubs zijn al enige tijd in conclaaf over een transfer van de dertigjarige spits. In juni werd een bod van zeventig miljoen euro meteen afgeslagen, waarna begin juli een verbeterd voorstel volgde. Ook dat was niet genoeg. Volgens The Athletic bedroeg het verschil nog 29,2 miljoen euro. De technische leiding van Bayern stapte daarom afgelopen week op het vliegtuig naar Londen in de hoop alsnog een deal te sluiten.

Die laatste poging is echter ook niet voldoende om Spurs overstag te laten gaan. Het is een flinke tegenslag voor Bayern. Britse media, waaronder The Times, meldden al dat Der Rekordmeister niet verder wil gaan dan honderd miljoen. Voor maandag stond al een topoverleg gepland in de Allianz Arena. Nu er weer een bod is afgeslagen, staat het onderwerp Kane ongetwijfeld hoog op de agenda. Het is niet uitgesloten dat de stekker uit de onderhandelingen wordt getrokken.

Kane wil zelf graag de stap naar Bayern maken, maar hij is niet van plan een vertrek te forceren. Wel maakte hij kenbaar dat hij zijn aflopende contract in principe niet zal verlengen, al hoopt Tottenham dat hij uiteindelijk toch voor een langer verblijf kiest.