Union neemt het op tegen FC Lugano, Genk treft FK Čukarički na Olympiakos in EL

Union neemt het op tegen FC Lugano, Genk treft FK Čukarički na Olympiakos in EL

07-08-2023 13:15 Laatste update: 13:19
4

De tegenstanders van Union SG en KRC Genk zijn bekendgemaakt. Genk neemt het op tegen het Serviche FK Čukarički. Terwijl Union het Zwitserse FC Lugano treft. 

Voor Union SG is dit direct de laatste horde naar de groepsfase van de Europa League, voor Genk vindt er eerst nog het tweeluik plaats tegen het Griekse Olympiakos. De tegenstanders die bekend zijn gemaakt zijn de tegenstanders uit de Europa League Play-Offs. Dit is de laatste ronde voor de groepsfase. De matchen vinden plaats op 24 en 31 augustus. Wanneer zowel Union als Genk het tweeluik weet te winnen, dan is de loting voor de groepsfase van de Europa League op 1 september.

Vangnet voor Union en Genk
Wanneer Union het tweeluik niet weet te winnen dan gaat de ploeg automatisch naar de Conference League-groepsfase. Voor Genk is het van groot belang dat de ploeg het tweeluik van Olympiakos weet te winnen, wanneer dit niet gebeurt dan kan de ploeg zich nog proberen te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League.

Andere lotingen LIVE
Eerder werd de Champions League opponent van Royal Antwerp FC ook bekendgemaakt. Antwerp neemt het in de Play-Offs voor de Champions League-groepsfase op tegen AEK Athene of GNK Dinamo. De tegenstanders van Club Brugge en KAA Gent moeten nog onthuld worden. Beide ploegen gaan voor plaatsing in de groepsfase van de Conference League. De loting van de tegenstanders is LIVE te volgen via VoetbalPrimeur.be