UPDATE: 'Obstakel transfer De Ketelaere naar Atalanta, te hoge eisen'

UPDATE: 'Obstakel transfer De Ketelaere naar Atalanta, te hoge eisen'

05-08-2023 13:14 Laatste update: 09-08-2023 11:10
8

Een overstap van Club Brugge naar AC Milan in de Serie A … Het bleek een moeilijk seizoen voor Charles de Ketelaere. De Rode Duivel lijkt na één seizoen bij de Italiaanse grootmacht al te vertrekken. 

La Gazzetta vulde al pagina’s met de jonge Rode Duivel. De inkt vloeide een heel seizoen, maar de doelpunten van De Ketelaere bleven uit. Ondertussen gelooft de krant dat het verhaal van de jonge Belg er wel eens op zou kunnen zitten bij Milan. Atalanta zou de voormalige spits van Club Brugge kunnen verlossen. 

Atalanta zag haar spits Hojlund richting Manchester United trekken en hoopt een andere jonge spits aan te trekken. ‘Vandaag is Atalanta bezig met De Ketelaere en Scamacca’, schrijft La Gazzetta. De krant gelooft dat Atalanta nog aanvallers zou kunnen zien vertrekken. ‘Zapata, Muriel, Miranchuk, Latte Lath en Cambiaghi kunnen de club verlaten’, schrijft de krant. 

‘Atalanta is een club die het goed wilt doen in Europa en elk jaar toch hoop heeft op een trofee’, schrijft de krant. Dat zijn de verwachtingen van het bestuur en dus worden de namen van Scamacca en De Ketelaere geopperd. ‘De Ketelaere verkiest een Atalanta boven een avontuur in de Premier League of de Spaanse competitie en Atalanta vertrouwt erop dat in de komende uren, na een ontmoeting met de zaakwaarnemers van de speler, het laatste jawoord zou kunnen komen’, besluit de krant. 

Update: De transfer van De Ketelaere is nog allesbehalve zeker zijn. Dit komt door 'te hoge eisen' aan de kant van de Rode Duivel en zijn zaakwaarnemers, die extra eisen stellen op het gebied van commissies. Dat meldt transferjournalist Gianluca Di Marzio. Het is nu afwachten of het tegenbod van Atalanta voldoende is.