Teleurgestelde McKenzie na Genk – Sevette: “Dat is voetbal, man”

Teleurgestelde McKenzie na Genk – Sevette: “Dat is voetbal, man”

03-08-2023 09:30 Laatste update: 08:36
9

Mark McKenzie, de centrale verdediger van KRC Genk, reageert na de dramatisch verlopen match tegen het Zwitserse Servette. De ploegen speelden met 2-2 gelijk en Servette trok na penalty’s aan het langste eind. De verdediger is zeer teleurgesteld met het resultaat en geeft aan dat Genk wijzer moet zijn wanneer het op voorsprong komt.

McKenzie wordt gevraagd waar het precies mis ging voor Genk tegen Servette. “Dat is voetbal, man. We waren niet scherp genoeg en daar straffen ze ons voor af. We moeten wijzer zijn, zeker als we op voorsprong komen”, citeert Het Laatste Nieuws de centrale verdediger.

Uiteindelijk speelde Genk 115 minuten met een man meer tegen Servette. McKenzie vertelt verder dat Genk niet de juiste keuzes wist te maken. “En daarvoor krijgen we uiteindelijk het deksel op de neus”, besluit de verdediger.

Voor Genk wacht nu het tweeluik tegen het Griekse Olympiakos. Dit tweeluik vindt plaats in de derde voorronde van de Europa League. Bij winst plaatst Genk zich voor de poulefase van de Europa League.