Trésor (Genk) na drama tegen Servette: “Niemand had dit zien aankomen”

Trésor (Genk) na drama tegen Servette: “Niemand had dit zien aankomen”

03-08-2023 07:04
12

Mike Trésor, de linksbuiten van KRC Genk, reageerde vol ongeloof op de uitschakeling in de Champions League. Genk verloor het tweeluik van Servette uiteindelijk thuis via penalty’s nadat het 2-2 stond na de verlenging. Servette speelde na 5 minuten met 10 man wegens een rode kaart na een harde overtreding op aanvoerder Bryan Heynen.

Trésor kon het nog steeds niet geloven dat het Genk niet gelukt was om door te stoten naar de derde voorronde van de Champions League. “Niemand had dit zien aankomen, zeker gezien hoe de wedstrijd begon. Zij komen met 10, wij domineren en komen goed op voorsprong en toch geven we het tot 2 keer toe weg”, citeert Sporza een ontgoochelde Trésor.

Trésor weet dat het aan de kansen niet lag voor Genk tegen Servette. “We hadden er genoeg, niet altijd loepzuivere, maar toch zou je eruit kunnen scoren”, vertelt Trésor. Genk had maar liefst 33 schoten waarvan er 14 op doel waren tegen de Zwitsers.

Trésor zag ook dat het wedstrijdbeeld voor Genk veranderde nadat Servette opnieuw gelijkmaakte. “We wilden ons organiseren, maar kregen er nooit de kans toe. Ze bleven hoop koesteren en dat maakte het lastig”, besluit Trésor.