Vandevoordt na Genk – Servette: “Zag ze allemaal boven mijn hoofd binnenvliegen”

Vandevoordt na Genk – Servette: “Zag ze allemaal boven mijn hoofd binnenvliegen”

03-08-2023 07:59
15

Maarten Vandevoordt, de doelman van KRC Genk, is zeer teleurgesteld na de returnmatch tegen het Zwitserse Servette FC. De match eindigde in 2-2 nadat Servette na 5 minuten spelen met 10 man verder moest. Een harde overtreding op aanvoerder Bryan Heynen werd met rood bestraft. Bij de strafschoppenreeks trok Servette uiteindelijk aan het langste eind.

Doelman Vandevoordt reageert teleurgesteld na de match van Genk tegen Servette. "Jammer, meer kan ik er niet over zeggen, toch moet je met 11 tegen 10 meer kunnen doen", citeert Sporza de doelman van Genk.

Vandevoordt baalt er ook van dat hij zich als doelman niet kon onderscheiden in de strafschoppenserie tussen Genk en Servette. "En in de strafschoppen zag ik ze allemaal boven mijn hoofd binnenvliegen. Jammer, dat ik daar mijn ploeg niet meer heb kunnen helpen", besluit Vandevoordt.

Doordat Genk er niet in slaagde om het tweeluik van Servette te winnen, moet de ploeg van hoofdtrainer Wouter Vrancken zich nu proberen te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. Dit gebeurt in een tweeluik tegen het Griekse Olympiakos.