Coventry City hoopt Dragus te halen bij Standard: 'Zeer geïnteresseerd'

Coventry City hoopt Dragus te halen bij Standard: 'Zeer geïnteresseerd'

27 juli om 17:57

Komend weekend wordt de Jupiler Pro League op gang getrapt. De zomermercato blijft nog een tijdje open en dus zijn de clubs achter de schermen nog volop aan het werk. Ook bij Standard kunnen er nog een aantal verschuivingen plaatsvinden. 

Coventry City wordt in verband gebracht met Denis Dragus. Naar verluidt is de club "zeer geïnteresseerd" in de aanvaller van Standard. Dat schrijft CoventryLive De 24-jarige Roemeense international speelde vorig seizoen 21 keer voor de club en scoorde vier doelpunten. 

Dragus tekende in de zomer van 2019 voor Standard voor zo’n €2 miljoen. Hij heeft momenteel nog een jaar te gaan op zijn contract. Dragus werd afgelopen seizoen ook kort uitgeleend aan Genoa, de club had naar verluidt een optie om hem te kopen. Na slechts vijf keer te hebben gespeeld, keerde hij terug naar Luik. 

Mark Robins, de coach van Coventry, onthulde onlangs aan CoventryLive dat de club de Belgische markt heeft afgestruind in hun zoektocht naar versterkingen. Coventry haalde eerder Tatsuhiro Sakamoto van KV Oostende.