Vrancken na gelijkspel Genk: “El Khannouss, Hrosovsky en Heynen doodziek”

Vrancken na gelijkspel Genk: “El Khannouss, Hrosovsky en Heynen doodziek”

26-07-2023 12:15
11

Het seizoen voor KRC Genk en Wouter Vrancken werd gisteren in de voorrondes van de Champions League op gang getrapt. Genk speelde 1-1 gelijk tegen Servette FC. De Limburgers startten met een gehavend middenveld aan de partij. 

Het zag er lang naar uit dat het kopbaldoelpunt van Tolu genoeg ging zijn voor de zege. Genk miste een aantal belangrijke pilaren in haar middenveld, maar een sterke Maarten Vandevoordt leek zijn ploeg te redden. Uiteindelijk, tevergeefs want in de 78e minuut zorgde een doelpunt van Steve Rouiller voor het gelijkspel. Na afloop van de wedstrijd sprak Vrancken de pers toe. 

“El Khannouss, Hrosovsky en Heynen waren deze middag nog doodziek”, legde Vrancken uit, geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Die jongens wilden per se spelen. Het is een verklaring voor het gebrek aan energie op het middenveld, waardoor de aansluiting minder was en we defensief fragieler waren dan anders. Hopelijk blijft het hierbij en krijgen we de komende dagen niet nog meer zieken.”

Volgende week woensdag staat de terugwedstrijd op het programma. Genk ontvangt de Zwitsers dan in de Cegeka Arena en zal ongetwijfeld hopen op haar vurige aangang. Ook na het gelijkspel in Genève blijft Genk de favoriet om door te stoten.