Selectie-Genk is bekend voor Champions League tegen Servette

Selectie Vrancken (Genk) is bekend voor Champions League-tweeluik met Servette FC

23 juli om 20:20

KRC Genk is klaar voor de krachtmeting tegen het Zwitserse Servette FC. Hoofdtrainer Wouter Vrancken heeft zijn selectie bekendgemaakt, de 26-koppige selectie die het opgaat nemen tegen Servette in de tweede voorronde van de Champions League op 25 juli in Genève.

Verdediging
Vrancken heeft Maarten Vandevoordt, Hendrik Van Crombrugge en Tobe Leysen als doelmannen. De verdediging bestaat uit Mark MC Kenzie, Mujaid Sadick, Gerardo Arteaga, Joris Kayembe, Rasmus Carstensen, Daniel Muñoz, Matias Galarza, Carlos Cuesta en Angelo Preciado.

Middenveld
Op het middenveld heeft Vrancken voor de volgende namen gekozen. Aziz Ouattara, Bryan Heynen, Nicolas Castro, Patrik Hrošovský, Anouar Ait El Hadj, Luca Oyen en Bilal El Khannouss,

Aanval
De volgende aanvallers gaan mee om gevaar te kunnen stichten tegenover Servette. Alieu Fadera, Mike Trésor, Yira Sor, Joseph Paintsil, Christopher Bonsu Baah en Tolu Arokodare.

Dindsagavond is de eerste match in het tweeluik om de tweede voorronde van de Champions League. De heenmatch tegen Servette begint om 20.30. De returnmatch vindt plaats in Genk op woensdag 2 augustus om 19:00.