Defour (Mechelen): “Antwerp is een beetje verplicht Supercup te winnen

Defour (Mechelen): “Antwerp is een beetje verplicht Supercup te winnen"

21-07-2023 15:47
3

Zondag staat de Supercup op het programma. Antwerp neemt het op tegen het KV Mechelen van Steven Defour. De voormalige Rode Duivel leeft ontspannen toe naar de wedstrijd. 

"Het is een beetje te vergelijken met een galamatch, zoals veel andere clubs die dit weekend hebben. Het is een testmoment", klinkt het bij Defour, geciteerd door Sporza. "Dan is Antwerp natuurlijk een uitstekende tegenstander om te treffen.”

Defour gelooft dat Mechelen een moeilijk programma heeft in de eerste weken van de competitie en hij zal deze partij dan ook gebruiken om te zien hoever zijn ploeg al staat. De vorige ontmoeting was in de bekerfinale. Deze verloor Mechelen met 2-0 van Antwerp. 

"Dat was natuurlijk een kans op een grote prijs. Naar de wedstrijd van zondag kijk ik heel anders. Het blijft voor mij vooral voorbereiding op het seizoen”, aldus Defour. "Als landskampioen is dat een wedstrijd die je thuis echt wil winnen. Je bent dat een beetje verplicht, maar in die situatie zitten wij helemaal niet. Al wil ik natuurlijk winnen.”