Van Bommel vindt Supercup geen veredelde oefenpot: “Weet niet waarom hij dit zei

Van Bommel vindt Supercup geen veredelde oefenpot: “Weet niet waarom hij dit zei"

21-07-2023 15:18 Laatste update: 17:15
11

Antwerp heeft er een schitterend seizoen op zitten. De mannen van Mark Van Bommel haalden de dubbel binnen, maar kijken meteen weer vooruit. De Supercup is de volgende prijs die ze hopen te pakken. 

Zondag speelt Antwerp alweer voor de prijzen. Van Bommel werd uitgenodigd op een perspraatje en de Nederlandse coach blikt vooruit op het duel tegen KV Mechelen. Van Bommel gelooft alvast niet dat het een veredelde oefenpot zal zijn. Dat beweerde Steven Defour eerder. “Ik weet niet waarom Steven dat gezegd heeft”, klinkt het bij Van Bommel. 

“Een prijs is een prijs en die wil je pakken. Altijd”, gaat Van Bommel verder, geciteerd door Het Nieuwsblad. Het zal hoe dan ook een goede meting zijn om te zien in hoeverre de voorbereidingen al gevorderd zijn. 

Op 28 juni begon Antwerp aan de voorbereiding.  “Da’s kort en dat vind ik jammer. Je kan bijna niet oefenen en je moet gewoon heel snel klaar zijn”, gaat Van Bommel verder. “Je gaat niks uitproberen als je om een prijs speelt. Tegen Cercle ga je ook niet wat uitproberen omdat het vroeg in het seizoen is.”