Efficiënt KAA Gent wint zonder al te veel moeite van FC Utrecht

12-07-2023 20:15
4

KAA Gent heeft de oefenpartij tegen FC Utrecht tot een goed einde gebracht. Zonder nieuwkomer Kandouss en basispionnen Tissoudali en Castro-Montes wist het met 0-2 tewinnen.

De Buffalo's toonden zich bijzonder efficiënt tegen de Nederlanders en wisten al na acht minuten op voorsprong te komen via Hjulsager. Met een prima schot in de korte hoek bracht hij Gent op voorsprong, dat pas na de pauze die ook wist te verdubbelen.

Utrecht kon geen vuist maken en ook Gent kwam amper aan kansen. Pas in de tweede helft werd er nog eens gescoord en profiteerde Fofana van een foutje in de Nederlandse defensie. Met een knappe lob zette hij de 0-2 eindstand op het scorebord. Daarna toonde Utrecht zich wel nog gretig, maar kwam het niet meer tot scoren.

Opstellingen:
(Eerste helft): Nardi, Okumu, Watanabe, Torunarigha, Samoise, De Sart, Kums, Nurio, Hong, Hjulsager, Cuypers
(Tweede helft) : Roef, Okumu (61’ Lagae), Watanabe (61’ Agbor), Torunarigha (61’ Asselman), Samoise (61’ Jelacic), De Sart (61’ Stevens), Kums (De Ridder), Nurio (51’ Munezero), Gerkens, Fofana, Gift