‘Saudi-Arabië lonkt voor Fabinho, Liverpool ziet in Lavia ideale opvolger’

‘Saudi-Arabië lonkt voor Fabinho, Liverpool ziet in Lavia ideale opvolger’

11-07-2023 12:13 Laatste update: 13-07-2023 12:25

Romeo Lavia is ‘hot’ in Engeland. De jonge Rode Duivel staat op de radar van een handvol clubs en Liverpool FC zou het meest concreet zijn. Dat meldt Sky Sports Germany. 

Jürgen Klopp zou grote fan zijn van de Belgische middenvelder en ziet Lavia als de missing-link in zijn hernieuwde middenveld. De Duitse manager heeft eerder al Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister aan zijn middenveld toegevoegd.

Lavia maakte afgelopen seizoen een enorme indruk na zijn prestaties met Southampton. In een somber seizoen voor The Saints was de 19-jarige toch een lichtpuntje in de ploeg. The Saints degradeerden en Lavia zou nu zelf ook azen op een terugkeer naar de hoogste klasse in Engeland.

‘Liverpool voert volgens het Duitse Sky Sports concrete gesprekken over de komst van Romeo Lavia van Southampton’, dat schrijft de nieuwsdienst. Ook Chelsea, Manchester City en Arsenal zouden interesse tonen in de middenvelder. 

Update: Volgens The Athletic zal Liverpool vol voor Romeo Lavia gaan als mogelijke vervanger voor Fabinho. De Braziliaan heeft een aanbieding ontvangen uit Saudi-Arabië. Al-Ittihad heeft zo’n vijftig miljoen euro veil voor Fabinho.