'Feyenoord wil ver gaan voor Danjuma: ex-Club Brugge-speler is geïnteresseerd'

'Feyenoord wil ver gaan voor Danjuma: ex-Club Brugge-speler is geïnteresseerd'

10-07-2023 07:27

Feyenoord wil ver gaan om Arnaut Danjuma (ex-Club Brugge) voor één seizoen te huren van Villarreal. Dat meldt De Telegraaf zondagavond. De zesvoudig Oranje-international is in beeld om Oussama Idrissi op te volgen in De Kuip. 

Trainer Arne Slot bevestigde al dat Kroatisch international Luka Ivanusec op het lijstje staat van de Rotterdammers, maar ook Danjuma is een zeer serieuze kandidaat, schrijft de krant. De 26-jarige vleugelaanvaller, die het afgelopen halfjaar een weinig succesvolle verhuurperiode kende bij Tottenham Hotspur, kan Feyenoord van de nodige Champions League-ervaring voorzien.

Feyenoord lijkt alles uit de kast te willen trekken voor Danjuma, die immers een vorstelijk salaris verdient bij Villarreal. De Nederlandse kampioen zou hem daarin ver tegemoet willen komen, weet De Telegraaf. Er is wel concurrentie uit de topcompetities van Europa, maar Danjuma ziet Feyenoord als een zeer interessante optie. Hij kan zich onder meer weer in de kijker spelen bij bondscoach Ronald Koeman voor het EK van volgend jaar.

Het afgelopen halfjaar speelde Danjuma bij Tottenham slechts negen duels in de Premier League, waarvan het merendeel als invaller. De linksbuiten zoekt nu naar een club waar hij meer perspectief heeft. Danjuma speelde in de jeugd van PSV en kwam via NEC, Club Brugge en Bournemouth bij Villarreal terecht in 2021. Daar begon hij ijzersterk, maar een trainerswissel pakte niet goed voor hem uit.