PSV zeer content met komst Lang: Maken hem een waardevolle toevoeging

PSV zeer content met komst Lang: "Maken hem een waardevolle toevoeging"

08-07-2023 21:37
1

Earnest Stewart, de directeur voetbalzaken van PSV, is dolblij met de komst van Noa Lang bij PSV. Lang komt over van Club Brugge, Stewart geeft aan dat de vleugelaanvaller binnen de filosofie van de club past.

"Noa is een speler die past binnen onze speelstijl en onze filosofie", aldus Stewart op de clubsite van PSV. "Zijn creativiteit, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie. Dat we hem zo vroeg in de voorbereiding kunnen vastleggen maakt de transfer nog beter."

Lang, die rugnummer zeven van Xavi Simons overneemt, kan zelf kan ook niet wachten om minuten te maken in het shirt van PSV. "Het waren spannende weken, maar ik ben heel blij dat alles nu rond is. Ik ben hongerig naar prijzen en wil daarin heel belangrijk zijn voor het team", zei hij na het ondertekenen van het vijfjarig contract.

PSV is alweer de vierde Nederlandse club voor Lang. De aanvaller speelde in de jeugdopleiding bij Feyenoord en debuteerde op het hoogste niveau bij Ajax. De Amsterdammers verhuurden hem in 2020 voor een half jaar aan FC Twente. In totaal speelde Lang zestien duels in de Eredivisie. Daarin scoorde hij viermaal.