‘Gerrard wil Origi alsnog overtuigen om stap naar Saudi-Arabië te maken’

‘Gerrard wil Origi alsnog overtuigen om stap naar Saudi-Arabië te maken’

08-07-2023 12:59 Laatste update: 10-07-2023 15:25

Het bleek een moeizaam debuutseizoen te zijn voor Divock Origi bij AC Milan. Hoewel er verschillende aanbiedingen zijn binnengekomen, is Origi naar verluidt niet van plan om Milan deze zomer te verlaten.

Sinds zijn komst afgelopen zomer, toen hij een vierjarige overeenkomst tekende, is het niet allemaal even vlot verlopen voor de 28-jarige Rode Duivel. Origi scoorde slechts twee doelpunten in 36 optredens in alle competities. Hij worstelde met kleine blessures en een mindere vorm.

Zoals Calciomercato.com meldt, wil Origi zich bewijzen bij Milan en heeft hij zijn zaakwaarnemer gevraagd om alle aanbiedingen af te wijzen. Er zouden aanbiedingen zijn uit Saoedi-Arabië en Turkije.

In de afgelopen weken hadden de Rossoneri de Belgische spits naar verluidt ook aangeboden aan West Ham als onderdeel van een mogelijke deal voor Gianluca Scamacca. Origi verdient ongeveer 4 miljoen euro per seizoen en hem deze zomer verkopen zou een belangrijke kapitaalwinst betekenen voor Milan. 

Update: Volgens Engelse media probeert Steven Gerrard om Divock Origi naar Saudi-Arabië te lokken. De Engelse trainer nam het roer over bij Al Ettifaq. AC Milan wil wel een mooi bedrag ontvangen voor de Rode Duivel.