Oud-spits Agbonlahor zeer kritisch op Hazard: “Grootste flop van Real Madrid”

Oud-spits Agbonlahor zeer kritisch op Hazard: “Grootste flop van Real Madrid”

05-07-2023 16:02
16

Gabriel Agbonlahor, de voormalige spits van Aston Villa, komt met zeer kritisch carrière advies in de richting van Eden Hazard. Volgens Agbonlahor is het voor Hazard hoog tijd om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Agbonlahor speelde bijna zijn volledige loopbaan bij Aston Villa, Agbonlahor kan nog steeds niet begrijpen wat er met Hazard gebeurde bij Real Madrid na zijn zeer glansrijke periode bij Chelsea FC. “Wat daar is gebeurd, ik denk niet dat iemand dat ooit echt uit kan leggen”, vertelt Agbonlahor bij de podcast van Talksport.

Agbonlahor uit zich zeer kritisch over de periode van Hazard bij Real Madrid. “Ik zou mijn voetbalcarrière beëindigen als ik Hazard was. Hij gaat waarschijnlijk de geschiedenisboeken in als een van de grootste mislukkingen in de Real Madrid-geschiedenis”, deelt Agbonlahor.

Hazard is op dit moment transfervrij, de oud-aanvoerder van de Rode Duivels heeft meerdere mogelijkheden. Het is nog onduidelijk of de pas 32-jarige linksbuiten zijn carrière nieuw leven wil inblazen, of dat hij er daadwerkelijk een punt achter zet.

Agbonlahor zelf stopte toen hij jonger was dan Hazard nu is. Agbonlahor beëindigde zijn carrière in de zomer van 2018. Bij Aston Villa speelde hij zijn laatste wedstrijd op 31-jarige leeftijd.