OFFICIEEL: Antwerp pleziert beloften met twee verlengingen én één versterking

OFFICIEEL: Antwerp pleziert beloften met twee verlengingen én één versterking

04-07-2023 17:37

Royal Antwerp FC probeert van de uitbouw van haar jeugdwerking een stokpaardje te maken. Geleidelijk aan worden daar ook vluchten van geplukt. Nu komt de club met drie contractnieuwtjes voor de beloften. Michael Davis en Malick Keita mogen verlengen, Nolan Gillot is een nieuwkomer.

Antwerp maakt het transfergeweld bekend via haar sociale media en website. De 21-jarige Davis en de 22-jarige Keita speelden afgelopen seizoen al voor de beloften van de landskampioen. Die eerste kwam toen wel nog op huurbasis uit, aangezien hij nog eigendom was van SK Beveren. Dat is nu veranderd: de verdediger stapt definitief over naar de Bosuil. Hij ondertekende een verbintenis voor twee jaar mét bijkomende optie.

In het geval van Keita komt er slechts één seizoentje bij, al is er ook hier een optie opgenomen. De middenvelder uit Guinee was afgelopen seizoen lange tijd geblesseerd, maar heeft voldoende overtuigd om verlengd te blijven. Tot slot is de twintigjarige Gillot een échte nieuwkomer. De Fransman kwam tot dusver uit voor Orléans.

De Young Reds werkten in het voorbije seizoen hun wedstrijden af in Eerste Nationale. Daar wisten ze zich ternauwernood te handhaven.