PSV-interesse in Lang is bevestigd: 'Ik ga niet ontkennen dat er contact is'

PSV-interesse in Lang is bevestigd: 'Ik ga niet ontkennen dat er contact is'

04-07-2023 12:52 Laatste update: 13:09
25

Noa Lang, de linksbuiten van Club Brugge, geniet interesse van het Nederlandse PSV. Dit was eerder bekend, maar de club heeft dit nu zelf bevestigd. Technisch directeur Earnest Stewart deelde dit op de eerste persconferentie van trainer Peter Bosz. De Eindhovenaren zouden zelfs al in gesprek zijn met de aanvaller van Club Brugge

"Wij zijn met een aantal spelers in gesprek. Het is een grote puzzel, zeker zo vroeg in de window. Noa is een goede speler. Ik ga niet ontkennen dat er contact is", aldus Stewart. Ook Bosz hoopt dat de aanvaller van Club Brugge de overstap naar PSV gaat maken. "Ik zie graag goede spelers komen. Noa Lang is een goede speler."

In Brugge staat Lang nog onder contract tot 2025. "Eerst zei ik stellig: nee, maar ik ben pas vader geworden", zei Lang eerder bij Ziggo Sport over een terugkeer naar Nederland. "Misschien één of twee jaar, kan geen kwaad. Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed. Het is taaier voetbal dan in de Eredivisie, alleen maar beukers."

Lang steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag wil vertrekken bij Club Brugge. Onlangs verscheen de international gewoon weer op het complex van Club Brugge.