Verbruggen over keuze Brighton: Dat is misschien de belangrijkste factor

Verbruggen over keuze Brighton: "Dat is misschien de belangrijkste factor"

04-07-2023 12:01

Bart Verbruggen, de ex-doelman van RSC Anderlecht, legt uit waarom hij voor heeft gekozen. Verbruggen uitte zich eerder zeer dankbaar naar zijn voormalige werkgever Anderlecht en verklaart nu waarom hij voor Brighton heeft gekozen.

Verbruggen stond in de belangstelling van meerdere clubs, het Burnley FC van hoofdtrainer Vincent Kompany was geïnteresseerd en ook Manchester United werd genoemd. “De club is fantastisch, de mensen hier zijn geweldig”, deelt Verbruggen via de officiële kanalen van Brighton.

Verbruggen vertelt dat de speelstijl een belangrijke factor speelt in zijn keuze. “Misschien is de manier waarop Brighton speelt met deze hoofdtrainer wel de belangrijkste factor voor mij. Ik denk dat dit heel goed past, daarom heb ik voor Brighton gekozen”, vertelt Verbruggen.

Verbruggen heeft geen twijfels over zijn keuze voor Brighton. “Ik denk dat dit perfect past, ik kan niet wachten. Ik ben ontzettend blij om hier te zijn, het is een geweldige club, ik kijk ernaar uit om te gaan starten”, besluit Verbruggen.