OFFICIEEL: Na Club Brugge gaat Caluwe aan de slag bij Zulte Waregem

OFFICIEEL: Na Club Brugge gaat Caluwe aan de slag bij Zulte Waregem

03-07-2023 21:14
1

Tom Caluwé heeft een nieuwe job te pakken. Hij gaat aan de slag bij Zulte Waregem als Sportief Manager. Afgelopen seizoen was Caluwé nog werkzaam bij Club Brugge als Sport Manager.

In oktober van vorig jaar verliet Caluwé als sportief directeur KV Mechelen om aan de slag te gaan bij Club Brugge. Het avontuur bij Blauw-Zwart zou uiteindelijk maar enkele maanden duren. Dat werd in april al duidelijk.

Nu kiest Caluwé voor Zulte Waregem, die ploeg is na de degradatie haar structuur verder aan het uitbouwen. 'Eén van zijn belangrijkste taken is om -samen met de scoutingcel- de profielen aan te trekken die Essevee nodig heeft', klinkt het bij Essevee.

Sportieve sleutel in handen
Zulte Waregem wil zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau. 'Om dit te doen wil Essevee een kwalitatieve en dynamische kern samenstellen die ook in de toekomst competitief kan zijn op het hoogste niveau. Tom Caluwé krijgt onder andere de opdracht om, samen met het scoutingsdepartement, de juiste profielen te koppelen aan de club', aldus Zulte Waregem.'