Still ambitieus ondanks penibele situatie KV Kortrijk: “Nog transfers doen”

Still ambitieus ondanks penibele situatie KV Kortrijk: “Nog transfers doen”

03-07-2023 20:45
6

Will Still is de nieuwe oefenmeester van KV Kortrijk. De situatie bij De Kerels is nog onzeker. De overname van Kaminski is naar verluidt afgesprongen.

Still is ambitieus met KV Kortrijk ondanks de penibele situatie. “KV Kortrijk is een mooie club met een rijke geschiedenis en een mooie traditie. Er hangt hier een speciale sfeer in het Guldensporenstadion, misschien wel een van de beste van het land. Iedereen die me kent, weet dat ik met een mix van ervaren spelers en jonge talenten werk.”

Still wilt echter nog transfers doen. “Dat zullen we hier ook proberen. Natuurlijk moeten we daarvoor nog een aantal transfers doen. Samen met de directie rekenen we nog op acht tot tien nieuwe namen. We zullen geen spelers aantrekken omdat we ons genoodzaakt voelen. We zullen die taak met zorg behandelen.”

Ook wil Still geen degradatievoetbal, maar mikt de coach hoger. “Daarnaast ben ik niet naar hier gekomen om tegen de degradatie te voetballen. Bij Eupen was dat waarschijnlijk wel weer het geval geweest”, citeert Het Nieuwsblad.