Mintjens na statement Antwerp: Dringende oproep: laat de maskers vallen''

Mintjens na statement Antwerp: "Dringende oproep: laat de maskers vallen''

02-07-2023 14:15 Laatste update: 14:23
63

Tania Mintjens is niet te spreken over de manier van communiceren van Royal Antwerp FC. De Great Old bracht gisteren een statement naar buiten en gebruikte onder andere het woord 'aasgieren' om de grondeigenaren van de Bosuil te typeren. Mintjens reageerde op het statement.

Door het stevige statement van Antwerpse zijde werd Mintjens aangezet om te reageren. In haar reactie gaat Mintjens in op de rol van Paul Gheysens in de stadionimpasse. "Er is geen goesting om tot een akkoord te komen vanwege de heer Gheysens", vertelde Mintjens aan Het Laatste Nieuws.

"De tactiek van Ghelamco lijkt dan ook te zijn: ofwel een akkoord op hun voorwaarden, ofwel geen akkoord en de zwartepiet hiervoor doorspelen aan ‘Mintjens’", zei Mintjens over de intenties van Antwerp, waarvan Mintjens de oprechtheid in twijfel trekt.

"Kortom, hierbij een dringende oproep: laat de maskers vallen. Niks meer, niks minder", aldus de grondeigenares, die benadrukte dat iedereen die achter Antwerp duidelijkheid en redelijkheid verdient.

Antwerp doet het op sportief gebied uitermate goed en haalde zowel het Jupiler Pro League-kampioenschap als de Beker van België binnen. Complexiteiten rondom de ontwikkeling van De Bosuil houden de gemoederen na afloop van het voetbalseizoen bezig.