Godeau (31) over stap naar STVV: “Klaar om één van de leiders te zijn”

Godeau (31) over stap naar STVV: “Klaar om één van de leiders te zijn”

01-07-2023 19:32

Bruno Godeau (31) zijn contract bij KAA Gent was afgelopen en heeft nu voor twee seizoenen getekend bij Sint Truiden VV. Godeau blikt vooruit op zijn avontuur op Stayen. Godeau is vastberaden om van grote waarde voor STVV te zullen zijn in de Jupiler Pro League.

Naast zijn defensieve werk wil Godeau ook zijn ervaring delen met zijn ploegmaats bij STVV. “Een groep heeft meerdere leiders, ik ben klaar om er één van te zijn”, citeert Het Belang van Limburg de ex-verdediger van KAA Gent.

Godeau wordt gevraagd wat zijn eerste indruk is van de club STVV. “Goed, er wordt serieus gewerkt in Sint-Truiden en de infrastructuur is ook verre van slecht. Momenteel lopen er veel jongeren tussen, maar er zal ongetwijfeld nog ervaring bijkomen”, deelt Godeau.

Godeau is verder zeer duidelijk over zijn eigen ambities met STVV in de Jupiler Pro League. “Als we de juiste mentaliteit tonen, is veel mogelijk. Hoe dan ook wil ik niet voor plek twaalf of dertien spelen, ik ben ambitieuzer dan dat”, besluit Godeau.