Piepjong Club Brugge verliest zijn eerste oefenmatch van SV Zulte Waregem

01-07-2023 18:18 Laatste update: 18:23
31

Een zeer jong Club Brugge verloor met 0-1 van SV Zulte Waregem. Deila verliest op deze manier de eerste match aan het roer bij Club Brugge. Zulte Waregem degradeerde het afgelopen seizoen uit de Jupiler Pro League.

In de eerste helft waren de meeste kansen voor het jonge Club Brugge. Zulte Waregem was in staat om af en toe goed te combineren maar de ploeg kon geen serieus gevaar stichten. Een afstandsschot van Zulte Waregem zorgde ervoor dat Nick Shinton moest grabbelen, maar daar bleef het bij.

Het was pas in de tweede helft dat Zulte Waregem fanatieker op zoek ging naar een doelpunt. Zulte Waregem combineerde naar het doel van Club Brugge en Dylan Demuynck tikte de bal via de paal voorbij doelman Shinton.

In de laatste fase van de wedstrijd zette de jonge elf van Club Brugge nog wel aan, maar dit mocht niet tot een doelpunt leiden. Bij Club Brugge speelde alleen nieuweling Igor Thiago een helft mee.