Milan wil 28 miljoen voor De Ketelaere: ‘Atalanta toont interesse en geloof’

Milan wil 28 miljoen voor De Ketelaere: ‘Atalanta toont interesse en geloof’

01-07-2023 13:00
11

Charles De Ketelaere voldeed niet meteen aan de verwachtingen in zijn debuutseizoen bij Milan. Volgens Football Italia zou de Italiaanse grootmacht open staan om de Rode Duivel te verkopen. 

De 22-jarige Belg was afgelopen zomer het middelpunt van de transferperiode bij Milan. Na een lange strijd met Leeds United verzekerde de Italiaanse ploeg zich van zijn handtekening in een deal ter waarde van ongeveer 35,5 miljoen euro, waarmee hij een vijfjarig contract kreeg.

Helaas had De Ketelaere moeite om zich te vestigen in zijn eerste seizoen bij Milan en had hij nauwelijks impact in zijn 40 optredens. Hij leverde slechts één assist in die tijd en slaagde er niet in om de vorm van zijn laatste seizoen bij Club Brugge te evenaren.

La Gazzetta dello Sport schrijft zaterdag dat Milan bereid zou zijn om De Ketelaere deze zomer te verkopen, maar alleen als er een bod van ten minste €28 miljoen binnenkomt, zodat ze een kapitaalverlies op de 22-jarige kunnen vermijden. Een geïnteresseerde club is Atalanta, die geloven dat ze nog steeds het potentieel van de Belg kunnen benutten.