Dolberg en Anderlecht? ‘Nieuw bod van 5 miljoen, Nice wil zeven miljoen’

Dolberg en Anderlecht? ‘Nieuw bod van 5 miljoen, Nice wil zeven miljoen’

27-06-2023 10:33 Laatste update: 11:15
8

RSC Anderlecht is volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Op het trainingsveld begint Brian Riemer de fysieke voorbereiding, achter de schermen wordt het papierwerk geleverd.  Anderlecht is nog op zoek naar twee aanvallers deze zomer. 

Zal Anderlecht de deal kunnen sluiten voor Kasper Dolberg? De Deense spits is de prioriteit van de club deze zomer. Anderlecht leek op de goede weg, met een transfer geschat op €4,5 miljoen. De Brusselse club bood aanvankelijk €3 miljoen. OGC Nice wees dit bod resoluut van de hand. 

Volgens Het Nieuwsblad heeft Anderlecht een nieuw bod gedaan, dit keer geschat op 5 miljoen euro. Nice vraagt echter naar verluidt €7 miljoen. Een aanzienlijk bedrag gezien de financiële situatie van de club. Hoewel Dolberg gecharmeerd is van het project van de club, is het nooit een goed teken als de onderhandelingen zo aanslepen. Bovendien is er nog geen loonakkoord bereikt met de Deen. 

Anderlecht laat zich hoe dan ook niet meeslepen in een soort ‘biddingwar’. De club laat zich niet opjagen en dat bewees het eerder ook al. ‘Het dossier Hezze zette Anderlecht 'on hold' omdat de groep tussenpersonen die hún deeltje van de koek wilden claimen alsmaar groter werd’, schrijft Het Nieuwsblad. Ook voor Luis Vázquez trok Anderlecht de stekker uit. ‘Net zoals voor Banzuzi die van NAC naar OHL is gegaan en voor Romaine Mundle, de jonge winger van Tottenham die gisteren voor Standard tekende’, besluit Het Nieuwsblad.