‘Juventus is niet bereid om 15 miljoen te betalen voor Castagne van Leicester’

‘Juventus is niet bereid om 15 miljoen te betalen voor Castagne van Leicester’

25-06-2023 13:16
2

De Rode Duivels bij Leicester City beleefden een moeilijk seizoen. The Foxes degraderen naar The Chamîonship en dit brengt uiteraard interesse van andere clubs met zich mee. Youri Tielemans trekt naar Aston Villa, maar ook Timothy Castagne lijkt zijn koffers te pakken.

De verdediger van de Rode Duivels is een gewild man. Eerder werd er gemeld dat de transfer van Castagne naar Juventus "snel zou kunnen lopen". Tuttomercatoweb meldt nu dat de Italiaanse grootmacht niet bereid zou zijn om €15 miljoen voor hem te betalen. 

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio beweerde vorige week dat City €15 miljoen wil hebben voor Castagne. Juventus heeft er naar verluidt vertrouwen in dat ze het prijskaartje omlaag kunnen krijgen. Tuttomercatoweb meldt verder dat er "in de komende dagen" een nieuwe ontmoeting zal plaatsvinden tussen Juventus en Leicester.  Er wordt verder beweerd dat, ondanks deze problemen voor een deal, er eigenlijk "vertrouwen" is in een goede afloop van de onderhandelingen.

De full-back speelde vorig seizoen in op één na alle wedstrijden van Leicester City in de Premier League, maar hij kon ze niet helpen om degradatie te voorkomen. Hij scoorde twee keer en gaf ook drie assists. Ook Arsenal zou interesse tonen in de Rode Duivel.