'Clubs uit Saudi-Arabië willen zaken doen bij Napoli en richten vizier op tweetal'

'Clubs uit Saudi-Arabië willen zaken doen bij Napoli en richten vizier op tweetal'

23-06-2023 16:38

De kooplustige clubs uit Saudi-Arabië willen ook gaan shoppen bij Napoli. Hirving Lozano en Stanislav Lobotka kunnen de overstap naar de oliestaat maken, melden Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio.

Het is inmiddels bekend dat de Saudische clubs grote plannen hebben op de zomerse transfermarkt. Grote sterren als Karim Benzema en N'Golo Kanté werden recent al gepresenteerd in het land, maar nog veel meer grote namen moeten de overstap gaan maken. Nu worden Lozano en Lobotka ook genoemd.

Di Marzio maakt melding van het nieuws over Lozano. De Mexicaanse aanvaller is 'het volgende target' van de Saudische topclubs, al worden er geen specifieke namen genoemd. Lozano zou zelf wel oren hebben naar move naar het Midden-Oosten. De 27-jarige international heeft nog één jaar contract in Italië, waardoor Napoli niet de hoofdprijs lijkt te kunnen vragen.

Lobotka kan volgens Romano zijn teamgenoot volgen naar Saudi-Arabië. Al Ahli en Al Nassr zouden in de markt zijn voor de middenvelder. Als Lobotka voor laatstgenoemde club kiest, kan hij samen gaan spelen met Hakim Ziyech en Cristiano Ronaldo. De Slowaak heeft in Napels nog vier jaar contract.