'Spel is op de wagen: Manchester United doet eerste bod op 'topprioriteit' Onana'

'Spel is op de wagen: Manchester United doet eerste bod op 'topprioriteit' Onana'

23-06-2023 14:50

Manchester United gaat een officieel bod doen op Inter-doelman André Onana. Dat meldt de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport. De hoogte van het bod zal tussen de veertig en vijftig miljoen euro liggen.

De partijen liggen nog wat uit elkaar, aangezien United maximaal veertig miljoen euro wil betalen en Internazionale minimaal vijftig miljoen wil. De Italianen zouden om verschillende financiële redenen een aantal spelers moeten verkopen, waardoor een transfer van Onana bespreekbaar is. Voor United is de komst van de doelman uit Kameroen prioriteit geworden, nadat de onderhandelingen over een contractverlenging van David De Gea stuk liepen.

Voor manager Erik ten Hag zou het een hereniging met Onana betekenen, aangezien de twee elkaar nog goed kennen uit hun tijd bij Ajax. De keeper uit Kameroen groeide dit seizoen uit tot een ware publiekslieveling bij Internazionale. De doelman begon met alleen duels in de Champions League, maar door zijn goede prestaties in het miljardenbal werd hij uiteindelijk de eerste keeper van I Nerazzurri. Chelsea leek ook in de strijd voor Onana, maar The Blues werden nog niet concreet.