De Winter over interesse van Belgische clubs: “Heb daar geen spijt van”

De Winter over interesse van Belgische clubs: “Heb daar geen spijt van”

17-06-2023 12:15

Er zou ook interesse geweest zijn van een aantal Belgische clubs, maar Koni De Winter heeft geen spijt van zijn keuze. De Winter is dit seizoen uitgeleend aan Empoli, maar hij hoopt nog steeds door te breken bij Juventus.

"Het is een leerjaar geweest. Ik heb pech gehad met blessures, maar ik heb de minuten die ik heb gehad goed gebruikt. Het enige wat een beetje jammer was, was dat ik uitgeleend werd", vertelde Koni De Winter aan Het Nieuwsblad.

De Antwerpse verdediger hoopt volgend seizoen verder te komen bij Juventus. "De mensen bij Empoli waren heel aardig voor me, maar als uitgeleende speler heb je altijd de indruk dat je een beetje anders behandeld wordt. Volgend seizoen wil ik graag spelen voor een team waar ik bij hoor. Ik hoop dat het Juventus wordt.”

Een aantal Belgische clubs hebben de afgelopen maanden en jaren geprobeerd om De Winter definitief aan te trekken. "Maar ik heb er geen spijt van dat ik niet heb gereageerd. Het was ook een heel goede ervaring. Ik heb een heel seizoen in de Serie A gespeeld, in grote stadions, tegen grote teams. Met een spits als Olivier Giroud, bijvoorbeeld, had ik mijn handen vol. Het is ongelooflijk interessant.”