UPDATE: ‘Castagne vindt persoonlijk akkoord met Italiaanse topclub’

UPDATE: ‘Castagne vindt persoonlijk akkoord met Italiaanse topclub’

17-06-2023 12:00 Laatste update: 14:24
22

Leicester City degradeert en Timothy Castagne staat naar verluidt op de radar van verschillende Premier League-clubs. Na Youri Tielemans, waarvan al bevestigd is dat hij vertrekt, zou nu dus ook Castagne andere oorden kunnen opzoeken. 

Het is niet de eerste keer dat hij in verband wordt gebracht met een vertrek. Met 42 optredens in alle competities en twee goals en vier assists heeft de Rode Duivel alvast genoeg geïnteresseerden om in de Premier League te blijven. 

De Rode Duivel zou volgens de nieuwssite interesse genieten van onder meer Fulham, Crystal Palace en Bournemouth. FootballLeagueWorld meldt verder dat ook Arsenal een oogje in het zeil zou houden. 

The Gunners zouden mogelijk nog een rechtsback in de rangen willen. Mikel Arteta, die Ben White en Takehiro Tomiyasu al tot zijn beschikking heeft,zou zijn oogje laten vallen hebben op Castagne. 

Update: Volgens journalist Ekrem Konur heeft Timothy Castagne een persoonlijk akkoord bereikt met Italiaanse topclub Juventus. Nu moet er nog een akkoord worden gevonden op clubniveau met Leicester City.