Bondscoach Mathijssen na winst: “Tevreden qua engagement, inzet en taakinvulling”

Bondscoach Mathijssen na winst: “Tevreden qua engagement, inzet en taakinvulling”

16-06-2023 09:46
1

De Jonge Duivels speelden tegen Israël een oefenwedstrijd voor het EK in Roemenië en Georgië. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen via twee doelpunten van Nicolas Raskin, de middenvelder van Rangers FC. Bondscoach Jacky Mathijssen reageert content op de prestatie van de Jonge Duivels.

Bondscoach Mathijssen weet dat het slechts om een oefenmatch gaat, maar uit zich toch content vlak voor het EK. “Winnen is altijd mooi. Als dat niet lukt in een oefenwedstrijd is dat niet erg, als we maar een aantal dingen zien die we vooraf afgesproken hebben”, citeert Sporza Mathijssen.

Mathijssen vindt dat de Jonge Duivels met de juiste focus de wedstrijd hebben beleefd. "Qua engagement, inzet en taakinvulling kan ik alleen maar heel tevreden zijn. Winnen zonder blessures is een dubbele bonus", besluit Mathijssen.

De Jonge Duivels mogen zich nu gaan opmaken voor het EK, de Jonge Duivels hebben een sterke selectie maar treffen in de groepsfase direct Jong Portugal, Jong Oranje en Jong Georgië. De eerste wedstrijd op het EK voor de Jonge Duivels is op 21 juni tegen Jong Oranje.