Snelders over Hazard: “In Spanje keken ze met grote ogen, werd niet geapprecieerd”

Snelders over Hazard: “In Spanje keken ze met grote ogen, werd niet geapprecieerd”

06-06-2023 07:48
11

In De Tribune werd stilgestaan bij de berichtgeving dat Eden Hazard en Real Madrid afscheid van elkaar nemen. De twee kenden allesbehalve een gelukkig huwelijk, Eddy Snelders meent dat dit de slechtste transfer ooit is geweest in de voetbalgeschiedenis.

In 2019 maakte de sterk-spelende Hazard de overstap van Chelsea FC naar Real Madrid. Snelders wordt gevraagd of dit de slechtste transfer ooit is uit de voetbalgeschiedenis. “Ik denk het wel, Kijk gewoon naar wat hij gebracht heeft voor zijn transferprijs + zijn loon. Bedroevend weinig", citeert Sporza Snelders

Snelders beeldt zich ook in hoe het voor de Real Madrid-fans geweest moet zijn toen Hazard nog wel geapprecieerd werd bij de Rode Duivels. "Ik denk dat ze in Spanje ook met grote ogen keken naar hoe Hazard in België nog altijd als een koning werd ontvangen en er alles voor deed om mee te kunnen spelen bij de nationale ploeg", deelt Snelders.

Snelders vertelt verder waarom dit pijnlijk was voor de Spaanse fans. "En dat terwijl Real hem betaalde en hij daar vaak niet speelklaar raakte. Dat werd daar niet echt geapprecieerd", besluit Snelders.

Het is nog onduidelijk of Hazard nu een punt zet achter zijn voetbalcarrière of dat de 32-jarige ex-Rode Duivel een ander voetbalavontuur aangaat.