‘Club Brugge hoopt een slordige 20 miljoen te ontvangen voor Skov Olsen’

‘Club Brugge hoopt een slordige 20 miljoen te ontvangen voor Skov Olsen’

17-05-2023 11:14
17

Andreas Skov Olsen zou deze zomer weleens kunnen vertrekken bij Club Brugge. De Deense international geniet interesse van een aantal topclubs. Club Brugge zou, volgens Tipsbladet, hopen op een mooie som. 

Hoewel Skov Olsen kampt met blessureproblemen en Club Brugge ver verwijderd is van de verwachte strijd om het kampioenschap, heeft Skov Olsen zich wel in de belangstelling van een aantal clubs gevoetbald.  

Volgens de informatie van Tipsbladet wil Club Brugge zo’n 20 miljoen euro voor de Deen ontvangen. Het Nieuwsblad schreef eerder dat Club Brugge bereid is om deze zomer profielen als Noa Lang, Skov Olsen en Tajon Buchanan te verkopen. Skov Olsen heeft dit seizoen 22 wedstrijden gespeeld, waarin hij zeven goals en vijf assists wist af te leveren. 

Tottenham Hotspur verscheen vorig jaar en in januari in de geruchtenmolen, maar die transfer lijkt ondertussen toch onwaarschijnlijk. Het valt te zien waar de international zal belanden. Een extra seizoen bij Club Brugge valt zeker onder de mogelijkheden met een contract tot 2026.