'Real Madrid gaat transferzomer tegemoet met vizier op Mbappé en Bellingham'

'Real Madrid gaat transferzomer tegemoet met vizier op Mbappé en Bellingham'

11-05-2023 07:35 Laatste update: 08:55
4

Real Madrid wil behalve Jude Bellingham komende zomer ook Kylian Mbappé naar de Spaanse hoofdstad halen. Volgens The Telegraph is de belangstelling in de 24-jarige Fransman nieuw leven ingeblazen.

Paris Saint-Germain is voornemens een compleet nieuw team om Mbappé heen te bouwen, maar Real is ervan overtuigd de aanvaller te kunnen verleiden voor een transfer, klinkt hetDe Koninklijke nadert een akkoord met Borussia Dortmund over Bellingham, waarna de pijlen naar verluidt worden gericht op Mbappé. Het tweetal moet in Madrid samen een tijdperk gaan markeren.

Real wil gebruik maken van de onrust binnen PSG. Het lijkt erop dat Lionel Messi uit Parijs vertrekt, terwijl het onzeker is of Neymar volgend seizoen nog in het Parc des Princes speelt. 'Real gaat werk maken van een transfer, als er een aanwijzing is dat hij beschikbaar is op de markt', schrijft The Telegraph

Mbappé ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij PSG. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op 180 miljoen euro, waardoor Real diep in de buidel zal moeten tasten.