Gaat Essevee door met interim-coach? Ik zou graag starten in 1B

Gaat Essevee door met interim-coach? "Ik zou graag starten in 1B"

04-05-2023 13:16 Laatste update: 13:16
2

Zulte Waregem speelt volgend seizoen in 1B, maar wie wordt dan de T1? Frederik D'Hollander wil heel graag aan boord blijven, zo vertelt hij bij Krant Van West-Vlaanderen.

D'Hollander sloot het seizoen zopas af bij Essevee. "Ik heb iedereen bedankt voor de afgelopen vijf, zes weken. En vooral voor het feit dat iedereen er vol bleef voor gaan tot de laatste minuut. Ik ben heel tevreden over de samenwerking, je zag vooruitgang. Jammer dat de kers op de taart dan ontbrak. Hopelijk zien we elkaar terug. Ik zou in ieder geval graag starten in 1B."

D'Hollander weet nog niet of dat mag. "Dat zal afhangen van de raad van bestuur. De voorbije en komende weken zijn ze alles aan het analyseren hoe ze het financieel en sportief zullen aanpakken. Achter de schermen zijn er wel wat gesprekken en wordt al hard gewerkt aan de toekomst. Maar het liefst start ik in 1B. Ik heb over weinig andere scenario's nagedacht tot nu toe."

Zulte Waregem was pas op de laatste speeldag zeker van degradatie. Het verloor toen de beslissende wedstrijd tegen Cercle Brugge.