Fredberg na afscheid van Refaelov: “In functie van onze toekomst”

Fredberg na afscheid van Refaelov: “In functie van onze toekomst”

27-04-2023 20:45
2

Donderdag kondigde RSC Anderlecht aan dat de ploeg het contract van Lior Refaelov niet gaat verlengen. Op de website van Anderlecht bedankt Jesper Fredberg de middenvelder voor bewezen diensten en stelt de CEO Sports dat de belissingen om Refaelov niet aan boord te houden te maken heeft met de toekomst van de ploeg.  

Refaelov loopt op zijn 37e uit zijn contract bij Anderlecht. "We nemen afscheid van een speler die veel heeft gegeven voor deze club. Rafa is niet alleen een klassespeler op het veld, maar ook een echte gentleman ernaast", klinkt het uit de mond van Fredberg.

Het seizoen van Anderlecht is al afgelopen. De komende weken en maanden moet de club enkele stevige knopen doorhakken. Refaelov laten gaan, was er daar al eentje van. "Op dit moment moet de club een aantal beslissingen nemen in functie van onze strategie voor de toekomst. Daarom hebben we besloten het contract van Rafa niet te verlengen", stelt de CEO Sports. 

Eindigen doet Fredberg nog met een laatste dankwoord. "We zijn hem allemaal erg dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen twee seizoenen. Iedereen hier wenst Rafa veel succes in zijn verdere carrière en we hopen dat onze paden elkaar in de toekomst weer zullen kruisen."