'Schreeuwende' Ronaldo botst onder meer met eigen bank: 'Hij was vervelend'

'Schreeuwende' Ronaldo botst onder meer met eigen bank: 'Hij was vervelend'

27-04-2023 16:11
5

Cristiano Ronaldo was een vat vol frustratie tijdens de bekeruitschakeling van Al-Nassr tegen Al-Wehda (0-1). Matchwinner Jean-David Beauguel doet een boekje open over het gedrag van de Portugese ster.

De voormalig aanvaller van RKC Waalwijk zocht Ronaldo na het laatste fluitsignaal op. "Na de wedstrijd zei ik hem dat ik een grote fan van hem ben en vroeg ik om zijn shirt", vertelt Beauguel aan L'Équipe. "Hij schudde mijn hand zonder me echt aan te kijken. Met een minachtende blik. Ik begrijp dat hij teleurgesteld was door het verlies van zijn ploeg, maar dat verraste me. Op het veld was hij vervelend en schreeuwde hij naar zijn ploeggenoten."

Voor Ronaldo lijkt zijn eerste seizoen in Saudi-Arabië uit te monden in een teleurstelling. Naast de bekeruitschakeling lijkt ook de landstitel al uit zicht voor Al-Nassr, dat bij de komst van de voormalig aanvaller van Manchester United en Real Madrid nog bovenaan stond. Het zit Ronaldo duidelijk dwars, want halverwege de wedstrijd tegen Al-Wehda ging hij ook de confrontatie aan met zijn eigen bank.