UPDATE: Italiaanse media: ‘Inter bereikt principeakkoord met Buchanan’

UPDATE: Italiaanse media: ‘Inter bereikt principeakkoord met Buchanan’

27-04-2023 07:00 Laatste update: 05-05-2023 18:00
69

Volgens Het Laatste Nieuws zal Tajon Buchanan komende zomer naar het Italiaanse Internazionale gaan. Club Brugge zou een mondeling akkoord hebben bereikt over een transfer van vijftien miljoen euro.

Er is nog niets officieel, maar een transfer van Buchanan naar Inter zou mondeling al in kannen en kruiken zijn. Er wordt verwacht dat er zo’n vijftien miljoen euro op tafel zal worden gelegd. De Canadees krijgt zo zijn zin en een stap naar een topcometitie.

Ook wordt er verwacht dat Noa Lang zijn langverwachte transfer zal maken. De Nederlander werd voorbije transfermercato’s al nadrukkelijk in verband gebracht met onder meer AC Milan.

Update 03/05: Volgens The Athletic zou de transfer van Buchanan naar Inter Milan inderdaad een mogelijkheid zijn. Tom Bogert van The Athletic schrijft dat er gesprekken tussen biede clubs aan de gang zijn. 'Volgens de bronnen is er echter nog geen deal gesloten', schrijft Bogert op Twitter.

Update: Volgens Italiaanse journalist Nico Schira heeft Inter al een principeakkoord bereikt met Tajon Buchanan. Nu moet er nog met Club Brugge overeenstemming worden gevonden.