D’Hollander en Zulte Waregem klaar voor Cercle Brugge: “Er is maar één weg”

D’Hollander en Zulte Waregem klaar voor Cercle Brugge: “Er is maar één weg”

23-04-2023 14:25
1

Voor SV Zulte Waregem moet het op zondag gebeuren tegen Cercle Brugge, de drie punten behalen is de enige manier waarop de ploeg zich eventueel kan handhaven in de Jupiler Pro League. Hoofdtrainer Frederik D’Hollander is er klaar voor en gelooft in een stunt.

Zulte Waregem ontvangt Cercle Brugge, Cercle Brugge heeft ook nog alles om voor te spelen en zal ook volledig voor de winst gaan tegen degradatiekandidaat Essevee. Hoofdtrainer D’Hollander gelooft dat zijn club kan stunten. “Er is maar één weg naar het behoud: winnen”, citeert Het Laatste Nieuws D’Hollander.

D’Hollander weet dat Cercle Brugge ook vol voor de winst zal gaan en heeft zich met zijn ploeg goed voor kunnen bereiden op de tegenstander. “We kennen de intensiteit waarmee Cercle Brugge voetbalt, maar wij hebben ook troeven waarmee we hen kunnen verrassen. We weten dat er ook voor hen heel veel op het spel staat. Maar wij hebben veel vertrouwen getankt uit de zege in Eupen”, besluit D’Hollander.

D’Hollander wordt ook nog gevraagd of hij ook volgend jaar aan het roer zal staan bij Zulte Waregem. Zo niet, dan betekent dit de laatste wedstrijd voor D’Hollander als hoofdtrainer van Zulte Waregem. D’Hollander vertelt dat dit nu totaal niet aan de orde is. “Alleen de redding is nu van belang”, besluit D’Hollander.