Gudelj zag United bibberen: Je voelde de angst, ze konden het niet aan

Gudelj zag United bibberen: "Je voelde de angst, ze konden het niet aan"

19-04-2023 18:38
1

Nemanja Gudelj vindt dat Sevilla FC meer had verdiend in de eerste Europa League-confrontatie met Manchester United. De Rojiblancos boezemden angst in bij The Red Devils en waren volgens de Servische middenvelder dicht bij een derde treffer op Old Trafford.

Man U gaf vorige week een riante voorsprong (2-0) uit handen tegen Sevilla: 2-2. Ook Gudelj voelde hoe het tij keerde in het duel. "Ik denk niet dat het een kwestie van geluk was, we voelden allemaal dominantie op het veld", zegt de middenvelder op de persconferentie. "Vooral in het laatste blok van de wedstrijd. We voelden dat we dicht bij een doelpunt waren. Zoals onze coach al zei, na de eerste goal voelde je de angst bij Manchester United. Fysiek konden ze het niet meer aan. We hadden zelfs nog een derde kunnen maken."

Gudelj blikt vol vertrouwen vooruit op de return tegen de Engelse grootmacht. "Als de wedstrijd vijf minuten langer had geduurd, hadden we de derde goal gemaakt. We moeten in onszelf geloven, we zijn een team met zoveel kwaliteiten en we moeten denken dat we de wedstrijd kunnen winnen", benadrukt de Serviër. De Sevillistas trappen donderdag om 21.00 uur af in het Ramón Sánchez Pizjuán.