Courtois tegenover oud-fans: ''Als ze gedrag niet aanpassen, doe ik dat ook niet'

Courtois tegenover oud-fans: ''Als ze gedrag niet aanpassen, doe ik dat ook niet'

19-04-2023 13:20
14

Rode Duivel Thibaut Courtois betreurt het gedrag van de Chelsea-supporters en reageerde hierop door het Real Madrid-logo te kussen. De Belg kreeg geen warm welkom toen hij terugkeerde op Stamford Bridge om zijn oude fans pijn te doen. Desondanks heeft hij nog steeds veel liefde voor The Blues.

Courtois kuste het logo van Madrid toen de rust inging en provoceerde de Chelsea-fans hiermee. De keeper vind dat hij in zijn recht stond om dit te doen, nadat de supporters hem de hele wedstrijd van boegeroep voorzagen. "Het is jammer. Ik heb hier vier mooie jaren gehad. Dat zal ik nooit vergeten, ik heb veel aan Chelsea te danken. Het is nu vijf jaar geleden, als zij hun gedrag niet aanpassen, pas ik mijn gedrag ook niet aan en vier ik een doelpunt gewoon. Ik wens Chelsea het allerbeste, ik heb er nog steeds veel vrienden", verkondigt Courtois na de wedstrijd.

Regerend Champions League-kampioen Real Madrid schakelt het gerenoveerde Chelsea uit het miljoenenbal door de Engelse club twee keer met 2-0 te verslaan. Courtois blikt terug op de wedstrijd, die er anders uitzag als het niet aan de Belgische schotstopper lag. "Als zij 1-0 voor komen, weet je dat het een heel andere tweede helft wordt. We bleven rustig en maakten de eerste goal, dan weet je dat het voor hen heel moeilijk wordt. Zij speelden een goede wedstrijd, maar ze hebben het op dit moment moeilijk en dan is het geloof weg", vertelt de keeper.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SPORTbible (@sportbible)