Klap in het gezicht voor ManU: centrale duo ontbreekt in cruciale weken

Klap in het gezicht voor ManU: centrale duo ontbreekt in cruciale weken

14-04-2023 23:20

Lisandro Martínez kan de rest van het seizoen niet meer in actie komen voor Manchester United, meldt de club vrijdag. De Argentijn moest tijdens het Europa League-duel met Sevilla donderdagavond naar de kant met een voetblessure.

In minuut 86 verdraaide Martínez zijn voet en moest hij naar de kant gedragen worden door zijn landgenoten Marcos Acuna en Gonzalo Montiel. Die blessure blijkt nu zo ernstig te zijn dat hij voor de rest van het seizoen vanaf de kant moet toekijken. Ook Raphaël Varane raakte geblesseerd tegen Sevilla, maar de clubleiding hoopt dat de Fransman nog wel in actie kan komen dit seizoen.

Voor manager Erik ten Hag zou het gemis van Martínez een enorme domper betekenen. Zeker als met Varane ook nog eens zijn andere centrumverdediger zou wegvallen. Met nog een aantal wedstrijden te gaan moet Ten Hag nog flink strijden om een Champions League-ticket te pakken aan het eind van dit seizoen. Manchester United staat nu vierde in de Premier League, maar Tottenham Hotspur staat op slechts drie punten achterstand van The Mancunians.