Tegen Westerlo kampten Refaelov en Slimani met kwaaltjes, die zijn van de baan

"Tegen Westerlo kampten Refaelov en Slimani met kwaaltjes, die zijn van de baan"

12-04-2023 15:17

RSC Anderlecht staat nog eens in een Europese kwartfinale. Donderdagavond werkt het de heenpartij af tegen AZ in de Conference League. Wie tussen de lijnen las op de persconferentie van Brian Riemer, weet dat Islam Slimani een plekje zal krijgen in de spits.

De Algerijnse winteraanwinst was van goudwaarde in zijn eerste maanden, niet in het minst met de winnende treffer tegen Villarreal CF in de vorige ronde. Nadien blesseerde hij zich echter. Tegen KVC Westerlo zat Slimani afgelopen zondag wel opnieuw in de kern, maar meer dan een invalbeurt zat er toen niet in. Dat is nu anders, geeft Riemer aan.

"De hele kern is fit", deelde de Deen met een kamerbrede glimlach mede aan de perszaal. "Islam en Refaelov kampten nog met wat kwaaltjes, waardoor ze niet konden starten tegen Westerlo. Die zijn nu van de baan. Nu rest er mij alleen nog de tactische keuze wie zal starten. En die is al gemaakt", knipoogde Riemer als afsluiter. Meer dan waarschijnlijk verschijnen Refaelov en Slimani donderdag dus aan de aftrap tegen AZ.