Lukébakio over Charleroi: Geweldige tijd, maakt deel uit van wie ik nu ben

Lukébakio over Charleroi: "Geweldige tijd, maakt deel uit van wie ik nu ben"

11-04-2023 17:35

Dodi Lukébakio maakte veel indruk bij de Rode Duivels tijdens de gewonnen wedstrijden tegen Zweden en Duitsland. De Rode Duivel blikt terug op zijn periode bij Sporting Charleroi en zijn herinneringen aan zijn oude hoofdtrainer Felice Mazzu, die nu weer aan het roer staat bij Charleroi.

Lukébakio bewaart mooie herinneringen aan Charleroi, de rechtsbuiten van Hertha BSC, ziet het als een geweldige tijd in zijn voetbalcarrière. "Toen ik in Charleroi was, was het echt een geweldige tijd. We waren lange tijd de eersten, als ik het me goed herinner. Het maakt deel uit van wie ik nu ben”, vertelt Lukébakio aan RTBF.

Lukébakio heeft ook mooie herinneringen van zijn tijd met oud-hoofdtrainer Mazzu. “Een persoon met wie je kunt praten, een geweldig persoon, een geweldig mens. Ik had een geweldige relatie met hem”, besluit Lukébakio.

Lukébakio zelf draait een prima seizoen, maar zijn club Hertha staat er niet goed voor in de Bundesliga. Hertha staat momenteel op de zeventiende plaats en de veilige haven uit de degradatiezone is ver weg. Om uit de gevarenzone te geraken moet de vijftiende plaats van VFL Bochum overgenomen worden, Bochum heeft vier punten meer dan Hertha.